Nastavlja se maćehinski odnos prema Bosanskoj Krupi: Treći dan Una regate na promotivnom videu ne postoji

  20 Septembar 2018

Kako smo i navikli od Bihaća i ljudi uključenih u organizaciju Una regate da se Bosanska Krupa vješto izbjegava u skoro svakom pogledu ovih dana je izašao novi promotivni video. Urađen je od strane turskog kanal TRT WORLD čiji sadržaj se emitira diljem svijeta a ovogodišnju Unsku regatu kroz 13 minuta zabilježili su priču sa naše rijeke.

“Sam naziv priloga “Najljepša svjetska rafting vožnja” puno govori o njihovom iskustvu, ali i o našem potencijalu. Ovakve reklame pred svjetskim auditorijem na engleskom jeziku potrebne su našoj destinaciji, ali i manifestacijama unutar nje, poput Una regate. ” – stoji u opisu videa.
 

Video je super odrađen ali za pojedince, ne za Una regatu. U 13 minuta videa samo se spomenulo na karti i opisu da je Bosanska Krupa završnica Una regate. Kako se u videu opisiva svaki dan pojedinačno, trećeg dana iz Bihaća do Bosanske Krupe ni nema.

Toliko o turizmu na našem kantonu… Nema veze što je najbolja organizacija Una regate većinom u Bosanskoj Krupi, što i dan danas pamtimo po odličnim koncertima i dešavanjima na SRC “Ade”, ne treba se spomenuti treći dan.

U nastavku pogledajte video koji “promoviše” Una regatu:
 

krupljani.ba

NAJNOVIJE VIJESTI

LEFTOR REKLAMA

WEB LINKOVI