Najmlađi nagrađeni za učešće u projektu „Ramazan“ Odjela za brak i porodicu MIZ Velika Kladuša

  19 Maj 2021
Odjel za brak i porodicu MIZ Velika Kladuša pored aktivnosti koje je radio u toku mjeseca Ramazana, realizirao je i projekat „Ramazan“ u kojem su mališani iz Velike Kladuše slali svoje crteže i video snimke kako oni vide ovaj mubarek mjesec, a njihovi radovi potom su objavljivani na Facebook stranici Odjela za brak i porodicu.

Na Starom gradu u Velikoj Kladuši organizirali su u proteklu nedjelju posebnu bajramsku svečanost  na kojoj su nagradili sve učesnike u ovom projektu. Za one koji su skupili najviše „lajkova“ pripremljene su vrijedne nagrade, a za sve ostale bajramski paketići. Ovim činom su najmlađi Kladušani obilježili kraj ramazana i Bajram.

„Za nas su svi oni pobjednici, pa su svi dobili i nagrade koje smo pripremili za njih. Naravno, među njima su bili i oni koji su skupili najviše lajkova na svojim objavama, te su oni nagrađeni sa dodatnim nagradama. Prva tri mjesta, po broju lajkova, za nagradu su dobili tablet. Zahvaljujem se svim donatorima bez kojih ovakav događaj po prvi puta u Velikoj Kladuši ne bi mogao biti održan“, kazala je koordinatorica Odjela za brak i porodicu Medžlisa IZ Velika Kladuša, Amina Makić.

Pored pomoći Medžlisa IZ Velika Kladuša u realizaciji ovog projekta Odjelu su podršku dale i članice udruženja El-Verdu i “Svjetlost- Nur”, Mreža mladih Velika Kladuša, Bihaćko muftijstvo, te nekoliko privrednih subjekata.

Više slika sa ovog događaja, kao i informacija o aktivnostima Odjela za brak i porodicu MIZ Velika Kladuša možete pronaći na njihovoj Facebook stranici (OVDJE)
krupljani.ba

Prodaje se Kuća (1/1)

NAJNOVIJE VIJESTI

LEFTOR REKLAMA

WEB LINKOVI