Robert Prosinečki zabrinuo sve izjavom o Miralemu Pjaniću

  08 Septembar 2018

Fudbalska A reprezentacija BiH pobjedom protiv Sjeverne Irske otvorila je UEFA Ligu nacija. Zmajevi su u Belfastu slavili sa 2:1, a nakon utakmice svoje viđenje je iznio i selektor Robert Prosinečki.

Hrvatski strateg na klupi BiH nahvalio je današnjeg rivala, ali i zabrinuo sve izjavom o Miralemu Pjaniću.
 

– Sjeverna Irska je igrala jako dobro. U prvom poluvremenu su nam napravili pritisak i bilo je veoma teško. Napravili smo dvije akcije i postigli pogodak, ali možemo više biti zadovoljni igrom u drugom poluvremenu. Ovdje će teško i druge ekipe dolaziti do bodova. Oni trkom, dugim loptama, a i snagom dominiraju. Momcima čestitam na osvojena tri boda – kazao je Prosinečki, dodavši:

– Za tri dana nas očekuje nova utakmica i moramo ispraviti stvari koje nisu bile dobre. Nije ovo bila naša najbolja igra. Možemo mi mnogo bolje. Imali smo problema u pripremi zbog povreda. Analizirat ćemo sve, ali i vratit će nam se neki igrači. Moramo vidjeti i šta je sa Miralemom Pjanićem, jer je izašao iz igre zbog povrede.

Naredni meč u Ligi nacija reprezentacija BiH će odigrati već u utorak, 11. septembra u 20.45 sata kada na Bilino polje dolazi selekcija Austrije.
krupčjani.ba

Prodaje se Kuća (1/1)

NAJNOVIJE VIJESTI

LEFTOR REKLAMA

WEB LINKOVI