ponedjeljak, 19 Mart 2018

Javne tribine: Hafiz Sulejman Bugari u Cazinu i Bihaću

Hafiz Sulejman Bugari je jedan od najboljih i najtraženijih bosanskohercegovačkih brendova, koji svojim pozitivnim i iskrenim pristupom, kroz svoja predavanja i javne nastupe, unosi vedrinu na lica slušalaca, toplinu u njihov život i smirenost u njihova srca.

Čovjek koji nije opterećen nikakvim veličinama, jednostavan, otvoren, duhovit, mudar i izuzetno radin, a u kojem je hiljade mladih ljudi u Bosni i Hercegovini pronašlo svog uzora. Veliki broj ovisnika o drogama i alkoholu su Božijom voljom, a njegovim angažmanom zasnovali svoje porodice i postali društveno korisni članovi našeg društva. Mnogo je njegovih zasluga i vrlina koje mu je Bog dao, ali je sigurno najveća njegova prednost u tome što toliki broj ljudi, različitih pogleda i životnih vizija, vrlo rado susreće, sluša i na najljepši način doživljava.

Veoma je teško ispuniti brojne zahtjeve koje imaju njegovi brojni fanovi za razne tribine i događaje na kojim bi ga rado vidjeli. Tako je ovaj put i Krajina čekala dugo od zadnjeg gostovanja uvaženog hafiza. Udruženje građana „Pozitiva“ iz Cazina i udruženje „Život“ Bihać imaju izuzetnu čast da vas pozovu na javnu tribinu i druženje sa hafizom Sulejmanom Bugarijem u Cazinu i Bihaću.

Ne sumnjamo da će prostorije predviđene za gostovanje hafiza Bugarija biti premale da prime sve one koji vole lijepu riječ, mudar govor i koristan savjet.

Cazin - utorak, 25.03.2014. u Domu kulture sa početkom u 19 sati. Tema: Budimo praktični

Bihać – srijeda, 26.03.2014. u Kulturnom centru sa početkom u 19 sati. Tema: Ko ne vidi – zavidi

Organizatori i ovim putem upućuju najiskrenije riječi zahvale uvaženomhafizu i svim pojedincima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ove dvije tribine.S obzirom da udruženje "Život" Bihać svakog utorka organizuje edukativno-odgojne tribine pod nazivom "Snagom vjere do savršenstva duše", i javnost obavještavaju da se tribina sljedeći utorak neće održati, već će biti pomjerena za srijedu, gdje će gost biti upravo uvaženi hafiz u gore navedenom terminu i mjestu.

abc.ba

Komentari na članak: