Mehmed Mahmić: Snažna SDA, snažna i sigurna Bosanska Krupa!

  17 Oktobar 2020

Borba za svaki glas u Bosanskoj Krupi zvanično je počela danas. Svaka stranka na svoj način ozvaničila je početak kampanje, tim povdom prenosimo saopćenje za javnost Mehmeda Mahmića, kandidata za načelnika Općine Bosanska Krupa.

“Poštovani sugrađani u domovini i dijaspori, s obzirom da danas i zvanično počinje izborna  kampanja za Lokalne izbore 2020. godine, do ključnog datuma za Općinu Bosanska Krupa ostalo je, dakle, još tačno mjesec dana. Treba naglasiti ovo „ključnog“, jer 15. novembra donosimo najvažniju odluku za našu općinu, koja će direktno utjecati na njenu sudbinu u naredne 4 godine i kvalitet života svih nas u tom periodu.  

Mjesec dana je dovoljno da razmislimo, i zapitamo se u kakvom stanju se danas nalazi Bosanska Krupa i, još važnije, šta želimo u budućnosti? Da li smo zadovoljni i ostavićemo sve kako jeste, ili ćemo napraviti promjenu ka boljem?  

Četiri godine mandata nisu kratak period, i mnogo toga se može i MORA uraditi za to vrijeme. Zato je od ogromne važnosti ko se nalazi na čelu Općine i predvodi je na putu ka ostvarivanju zasluženog položaja Bosanske Krupe u kantonu i državi. Iz iskustva znam da se može. Potrebno je imati cilj, volju, odlučnost, snagu, pa nekada i hrabrost, istrajnost, i najvažnije, pošteno i transparentno raditi. Svjedok tome su brojni projekti na kojima sam istrajno radio, a koji su realizirani bez obzira na brojne opstrukcije od strane trenutne lokalne vlasti.

Poštovani birači, vama se obraćam jer će vaš glas odlučivati. Zapitajte se, da li se u Bosanskoj Krupi moglo i moralo uraditi više, i to za, ne jedan ili dva, nego za tri prošla mandata iste vlasti?! Da li je urađeno bar ono što je obećano?! Da li je odnos lokalne vlasti prema vašim naseljima, ulicama i selima u proteklih 12 godina bio pravedan, i da li se moralo za vas uraditi više?! 

Svjestan trenutne teške situacije u našem gradu, zaduženosti Općine,  mnogih nepravilnosti i nepravde koja je na sceni već duže vrijeme, odlaska mladih i cijelih porodica, svoju kadidaturu za načelnika Općine smatram, prije svega, kao dug prema svom gradu, građanima Bosanske Krupe i svima koji su me do sada podržavali na mom putu u borbi za bolje stanje u lokalnoj zajednici.  

Dugogodišnje iskustvo koje sam do sada stekao u radu u politici, te na rukovodećem mjestu Kantonalne službe PIO/MIO Bihać, rezultati koje imam iza sebe, te ogromna podrška građana Bosanske Krupe, daju mi snagu i vjeru da ću, zajedno sa vama, ljudima kojima je stalo do promjena na bolje, od 15. novembra 2020. godine na čelu Općine graditi svjetliju budućnost Bosanske Krupe. 

Poštovani građani Bosanske Krupe, vrijeme je da napravimo promjene! Pozivam vas da u narednom periodu pratite aktivnosti OO SDA Bosanska Krupa i kandidata SDA za Općinsko vijeće, kako biste mogli donijeti pravu odluku. OO SDA Bosanska Krupa ima snažnu listu, uz koju je pobjeda jedini mogući ishod poslije 15. novembra! 

Snažna SDA, snažna i sigurna Bosanska Krupa!”, navodi se u saopćenju za javnost Mehmeda Mahmića, kandidata za načelnika Općine Bosanska Krupa.

Prodaje se Kuća (1/1)

NAJNOVIJE VIJESTI

LEFTOR REKLAMA

WEB LINKOVI